Starbucks readuce în oferta sa băuturile Black and White Mocha

1
2079

Starbucks suplimentează colecţia de băuturi de sărbători în 2018 cu seria de produse Black and White Mocha, care include atât băuturi calde cât şi reci. În ultimii ani au început să lanseze cât mai devreme specialităţile sezoniere, iar Pumpkin Spice Latte începea să se găsească chiar din august uneori.

Colecţia Black and White Mocha include 3 băuturi pe bază de ciocolată, care se vor găsi spre finalul acestui an, posibil şi în primele zile din 2019, pentru început doar în SUA. Celebra Mocha de la Starbucks include acum atât ciocolată albă, cât şi neagră, sub formă de sirop. Băuturile se găsesc atât în varianta cu cofeină, cât şi fără.

Black and White Mocha este băutura flagship a colecţiei, cu espresso combinat cu ciocolată albă şi sirop mocha de ciocolată neagră. Toate se combină şi topesc împreună pentru o aromă bogată şi au spumă de lapte peste, plus frişcă şi câteva bucăţele de ciocolată, sub forma unui imprimeu ce aduce cu o cravată.

A doua variantă este Black and White Hot Cocoa, o ciocolată caldă alb/neagră cu sirop mocha şi spumă de lapte, cu acelaşi topping de frişcă şi bucăţele de ciocolată. Frappuccino-ul încheie lista combinând şi el aceleaşi ingrediente, plus cafea şi gheaţă. Atenţie la calorii: o variantă Venti de Black and White Mocha are 540 de calorii.

Să vină si la noi zic!