Street Food Festival 2019 ajunge la Oradea între 17 și 19 mai

0
1505

Street Food Festival 2019 va ajunge la Oradea în acest an, poate chiar mai devreme decât vă așteptați. Aflăm că va avea loc între 17 și 19 mai, iar food truck-urile vor parca în curtea Cetății.

Pe lângă zonele de food truck vor fi organizate și zone de relaxare și unele dedicate altor activități. Vor avea loc și concerte, iar Chef Foa și-a confirmat deja prezența, cu preparate eclectice. Știu că anul trecut îmbina bucătăria sud americană cu cea asiatică.

Chef Foa a promis și demonstrații speciale de gătit și diferite experimente culinare alături de public. Street Food Festival este un fenomen deja de mai bine de 2 ani și ajunge în marile orașe ale țării. Are multiple evenimente în București dar și în Sibiu, Timișoara, Brașov, Arad, Baia Mare, Iași, Craiova și Cluj-Napoca.

Street Food Festival a debutat în 2016 la Cluj-Napoca și apoi a fost extins în 11 orașe. În 2018 peste 800.000 de persoane au putut încerca preparate mexicane, indiene, burgeri, pizza, sushi și alte bunătăți din toată lumea. Dacă e să fac o predicție pentru 2019, prevăd multe van-uri și preparate vegane, burgeri tot mai trăzniți, pizza la felie, mult pulled pork și preparate artizanale.

Anul trecut au cântat la Street Food Festival Oradea artiștii Kryptonite Sparks, Byron și Lidia Hojda. Au participat Mimi’s Delices cu clătite, Chef Foa cu Stradale și ReWine cu vin și cocktailuri.