Un nou hotel operat de Accor și finanțat de Niro începe construcția în București

0
1319

Niro Investment Group a anunțat demararea lucrărilor de construcție pentru un nou hotel, amplasat în zona Bulevardul Expoziției, București. Investiția este de aproximativ 60 de milioane de dolari, iar hotelul va fi inaugurat în anul 2021.

Suprafața totală construită va fi de 30.000 de metri pătrați. Având în vedere apropierea de aeroport și clădirile de birouri din Capitală, are sens această amplasare. Niro i-a contractat pe cei de la Accor pentru management, iar locația va opera sub brandul Swissotel, brand premium de ospitalitate, care debutează la noi în țară.

Clădirea rezultată din acest proiect stabilește câteva recorduri, precum „cel mai înalt hotel din București”. Are 225 de camere, 18 etaje, multiple restaurante și spa, săli de fitness sau piscină. Sunt și săli de ceremonii și conferințe. Construcția e foarte aproape de Romexpo, World Trade Center Sofitel și la 10-20 de minute de aeroport.

Are și plușul apropierii de Parcul Herăstrău, zonă Victoriei și Centrul Vechi. Așteptăm să aflăm și ce restaurante va include acest hotel, în ideea că nu ar strica încă un Benihana la noi, după cel de la Sheraton București.