Street Food Festival ajunge la Arad de pe 4 iulie; Iată ce puteţi degusta şi asculta

0
705

Street Food Festival schimbă din nou locaţia în această săptămână şi după Timişoara şi Braşov, acum poposeşte la Arad. Astfel, între 4 şi 7 iulie veţi găsi food truck-urile cele mai apreciate în Parcul Eminescu. Va fi amenajată o zonă de relaxare, o zonă pentru DJ, dar şi spaţiu pentru cei mici.

Evenimentul este pet-friendly. Acesta este şi un festival muzical, nu doar culinar, iar printre artiştii care vor concerta se numără The Mono Jacks, Lucia, Robin and the Backstabbers, Soul Serenade, Jazzybit şi mulţi alţii. Noutatea acestei ediţii este scena cu deschidere la 360 de grade. Există şi o scenă locală de artişti din Arad, Local Heroes, unde veţi găsi DJ locali: Sebuh, N Alin şi Someşan.

Peste 40 de food truck-uri au confirmat prezenţa, inclusiv premianţii de la Cimbru, care au câştigat un premiu la European Street Food Awards. Adi Hădean şi conceptul său Meatic va fi de asemenea prezent, plus numeroşi vendori cu pulled pork, burgeri, mâncare mexicană, asiatică, indiană şi dulciuri. Aflaţi şi că în fiecare seară de la ora 20:00 veţi putea viziona un film în aeer liber în Parcul Mihai Eminescu.

Printre pelicule se numără şi „America, venim!”, o comedie românească. În rest va aşteaptă limonadă rece, bere, îngheţată, prosecco, gofre, clătite şi multe alte bunătăţi. Revenim cu o listă de truck-uri când o aflăm.

Sursa foto