Street Food Festival Timişoara a debutat azi, cu Staropramen ca partener principal (Galerie foto + impresii)

0
1683

Street Food Festival Timişoara a debutat astăzi, în ediţia de toamnă, care are norocul de a prins una dintre ultimele zile însorite de weekend ale toamnei. Este a treia ediţie Street Food Festival, iar Staropramen este partenerul său principal. Pasionaţii de street food sunt aşteptati în Parcul Rozelor între 4 şi 7 octombrie, iar noi avem pentru voi câteva fotografii de la eveniment într-o galerie mai jos plus impresii.

Am avut ocazia să dăm o tură pe la festival şi am găsit o atmosferă veselă, dominată de un soare puternic. Toată lumea era zâmbitoare, inclusiv cei care serveau preparatele. Varietatea de bunătăţi e foarte mare în acest an, de la fructe de mare la dulciuri, hamburgeri, hot dogs, mâncare chinezească, mexicană, indiană şi foarte multe grătare. Nu a lipsit nici sushi-ul şi alte preparate asiatice.

Când am trecut pe acolo se făceau încă probe de sunet, azi urmând să cânte Ligia Hojda şi Toulouse Lautrec. Nu puteam să trecem prin zonă fără o degustare, aşa că am încercat un Hand Crafted Beef de la SMKD. Venea cu sos de pătrunjel foarte bun şi o bere nefiltrată de la Staropramen, pe care v-o recomand cu căldură. A fost o porţie generoasă , care nu prea a mai lăsat loc de desert.

Staropramen este partener principal pentru al doilea an consecutiv, iar la eveniment veţi putea degusta mâncare gătită de 3 dintre cei mai cunoscuţi chefi. Street Food Festival 2018 ajuns până acum în cele mai importante oraşe din ţară, de la Timişoara la Oradea, Braşov, Sibiu, Arad, Baia-Mare, Cluj-Napoca, Bacău, Galaţi, Iaşi şi Craiova. Van-urile partenere Sataropramen includ specialităţile de bere Granat, Dark, Nefiltrată şi Blondă.

La standul Shanghai puteţi degusta creveţi cu sos de chili dulce, iar la Camioneta lui Cimbru taglieta de vită este vedeta. Sandwichul Bavarezul XXL vă aşteaptă la standul DS Grillmobil. Posibil să fie ultimul weekend cu vreme frumoasă şi mâncare în aer liber la Timişoara, deci nu trebuie să rataţi evenimentul. Iar dacă vă ia frigul aveţi vin fiert, ceai şi ciocolată caldă.

La desert vă aşteaptă cannoli uriaşi şi crepes ca la carte de la Crepes & More. La Mixology vă puteţi răcori cu socată şi milk shake, iar Mimi’s Delices are vreo duzină de specialităţi de clătite proprii, inclusiv unele cu Snickers şi M&M.