Târgul „Vicii şi Delicii” a început la Arad, ţine tot weekendul

1
1181

Cine se află în acest weekend în Arad se poate delecta cu bunătăţi la târgul „Vicii şi Delicii”. Acesta are loc la Expo Arad între 19 şi 21 octombrie şi e vorba aici despre a doua ediţie a unei expoziţii care a avut succes anul trecut.

Anul trecut chef Adrian Hădean a făcut show gătind live, însoţit de cei mai reputaţi bucătari din Arad. În 2018 organizatori sunt Camera de Comerţ şi Expo Arad, iar invitaţii îi includ pe Antonio Passarelli şi Victor Melian, chefi renumiţi cu emisiuni TV urmărite de multă lume. Ei vor face demonstraţii live de gătit, astfel încât publicul le va vedea meşteşugul, dar le va degusta şi preparatele.

Târgul se bazează în special pe expoziţia de vinuri, cu 43 de expozanţi aşteptaţi şi o selecţie generoasă de licori. 80 de expozanţi se află la acest show, prezentând pe lângă vinuri şi produse gastronomice, bere craft, dulciuri, mezeluri şi preparate locale. Azi evenimentul ţine până la ora 21:30, iar mâine începe la 11:00 şi se termină la 18:00. Vor fi organizate şi plecări la podgorii şi degustări de vinuri.

Selgros Cash & Carry este partener oficial, iar somelierii vă aşteaptă cu îndrumări pentru a asocia vinurile cu alimentele. Vă aşteaptă şi invitaţi muzicali, precum Rubie, Quartz Band, JazzyBIT sau JazzMine.

Sursa foto