Tazz by eMAG lansează categoria „Taraba digitală” pentru legume și fructe proaspete, livrate rapid din piață

0
1403
eMAG

Prin intermediul unui comunicat de presă proaspăt sosit în inbox-ul nostru aflăm astăzi detalii despre o inițiativă foarte interesantă. Este vorba despre lansarea categoriei „Taraba digitală” de către Tazz by eMAG pe platforma sa online, modalitate prin care retailerul își propune să susțină producătorii locali.

Aceasta implică listarea de legume și fructe proaspete direct de la micii producători din piețe, în urma unui parteneriat cu eAgricultor și livrarea lor prin Tazz. Aflăm că sunt înscriși aici 35 de producători local și că Tazz by eMAG le aduce clienților #gustullocal mai aproape.

Tazz by eMAG

Consumatorii au astfel la dispoziție un sortiment de 26 de legume dintre care pot alege, printre acestea numărându-se roșii, castraveși, ardei gras, vinete, varză, cartofi, ceapă sau usturoi. Sunt disponibile și mai multe sortimente de fructe.

Iată ce a declarat Mihai Brenda, CCO Tazz by eMAG:

Vrem să contribuim la starea de bine a oamenilor, aducându-le pe platformă opțiuni extinse de hrană sănătoasă. Ca parte a dezvoltării noastre accelerate, ne propunem ca prin acest nou parteneriat cu eAgricultor să aducem cât mai mulți producători români pe platforma Tazz by eMAG și să susținem astfel gustul local.

Acest produse provin din toate regiunile țării, în funcție de specificul zonei și al climei. Ca exemplu avem, în sezon, strugurii care sunt achiziționați de la producători din zona Moldovei sau împrejurimi. Roșiile vin de la Băleni Sârbi (Dâmbovița), ardeii din zona Olteniei, iar cartofii de la Lungulețu. Pepenii sosesc din județul Dolj, din celebrul Dăbuleni.

Aflăm că într-o primă fază, legumele și fructele sunt disponibile pentru comandă utilizatorilor din sectorul 6 al Capitalei. În următoarele săptămâni, oferta va fi disponibilă la nivelul întregii Capitale. Apoi în toate orașele din țară unde Tazz by eMAG este prezent. Prin acest parteneriat cu eAgricultor se urmărește și extinderea numărului de producători angrenați în proiect. Totul în scopul de a susține #gustullocal și recolta locală.

Oferta poate fi accesată de aici!