Tesla şi-a lansat propria bere: GigaBier este o bere de 30 de dolari inspirată de Cybertruck

0
549

După ce Elon Musk a lansat o tequila inspirată de Tesla, acum lansează şi o bere, tot cu preţ exagerat. E vorba despre aşa numitia GigaBier, care costă nu mai puţin de 30 de dolari şi este inspirată de Cybertruck.

Avem de-a face cu o bere pilsner aici, una creată dintr-un soi special de „Cyberhops” şi care vine cu note de citrice, bergamotă şi frute dulci. Fiecare sticlă are o etichetă neagră cu un logo Giga fosforescent. Compania afirmă că Tesla GigaBier e gândită să emuleze designul lui Cybertruck, onorând şi tradiţia a 500 de ani de producţie de bere germană Reinheitsgebot.

După ce a anunţat noul său produs la Giga Fest, Tesla a înregistrat trademark-urile şi pentru Giga Beer şi Giga Bier. Produsul se vinde acum doar în Europa, unde e produs în Germania şi se găseşte la pachete de 3 la suma prohibitivă de 89 de euro. Fiecare sticlă/cutie are 5% alcool şi oferă 330 de ml de bere. Deocamdată produsul nu se vinde în SUA, fiind depusă doar o cerere de înregistrare pentru el.

În 2020 Tesla a lansat o ediţie limitată de Tequila, aka Teslaquila, produsă 100% din agave tequila anejo. Alte produse inedite lansate de Tesla au fost o placă de surf din fibră de carbon, baterii externe, jachete, lansatoare de flăcări, ceasuri, desfăcătoare de capace.