Tim Schmidt este noul bucătar-chef la Athenee Palace Hilton Bucureşti

0
1520

Pe final de an se fac recapitulări, dar şi schimbări în marile bucătarii ale ţării. Aflaţi că Athenee Palace Hilton Bucureşti are un nou bucătar-chef, pe Tim Schmidt. Acesta ocupă acum poziţia de Executive Chef al hotelului şi avem detalii despre cariera sa mai jos.

Tim Schmidt are peste 13 ani experienţă în domeniul ospitalităţii şi în ultimii ani a coordonat echipele de bucătari ale unui hotel din Germania. E vorba despre hotelul Hilton Koln, iar pe lângă bucătari, a coordonat şi echipele de catering şi banqueting. Chef Schmidt mai are în CV şi posturi la hoteluri reputate din Europa, precum ME Hotel London, Hotel Salzburger Hof din Bad Gastein sau hotelurile Kempinski din Hamburg şi Moscova.

A lucrat şi la celebrul restaurant Bleeding Heart din Londra. Sosirea lui Schmidt se face în cel mai greu moment al anului pentru hotel. E vorba despre perioada când se fac meniurile de Crăciun şi Revelion şi se pregătesc petrecerile speciale de sărbători. Schmidt este şcolit la Freie Waldorf Hannover-Maschsee şi a debutat în bucătăria restaurantului Die Insel din Hanovra.

În cadrul Athenee Palace Hilton se va ocupa atât de bucătăria principală a hotelului, cât şi de serviciul de room service şi outside catering, plus bucătăriile restaurantelor Roberto’s, Cafe Athenee şi English Bar.