Toate cele 12 sezoane ale show-ului culinar Anthony Bourdain Parts Unknown vin pe Netflix pe 1 iunie

1714

Pasionaţii de cooking show-uri şi emisiuni de călătorii care se îmbină cu elemente culinare vor jubila la auzul veştii că faimoasa emisiune a lui „Anthony Bourdain, Anthony Bourdain Parts Unknown” va sosi în întregimea sa pe Netflix pe 1 iunie. Toate cele 12 sezoane sunt incluse.

Bourdain ne-a părăsit în 2018, printr-o sinucidere neaşteptată. Fantasticul celebrity chef, autor şi om de televiziune avea proprii demoni, dar va fi ţinut minte ca omul care le-a văzut şi gustat pe toate. A avut şi un best seller în anul 2000, cartea „Kitchen Confidential: Adventures in the Culinary Underbelly”. A fost şi jurat la „The Taste” şi avea emisiuni de călătorii la CNN. Noi vom vedea de pe 1 iunie cele 12 sezoane de „Parts Unkown” şi ne vom bucura de călătoriile pe tot globul ale reputatutului chef.

Vom vedea cum a ajuns în Myanmar şi Maroc, cum a mers pe cămilă în deşert şi a mâncat cu beduinii, cum a ajuns în Beirut şi Bhutan, căutând nu doar arome interesante, ci şi personaje interesante. Bourdain a vrut să pună degetul pe pulsul metropolelor din toată lumea, dar nu neapărat în zona de lux, ci la periferie, unde e doldora de personaje autentice. A încercat street food pe toate continentele şi a stat de vorbă cu pescari septagenari de la Marea Mediterană, dar şi cu chefi din cele mai mari staţiuni turistice.

„Anthony Bourdain: Parts Unknown” s-a difuzat pe CNN între 2013 şi 2018, oprindu-se după ce a încetat din viaţă Bourdain. Ultimul sezon, cel cu numărul 12 a sosit în toamna lui 2018 şi a încheiat aventura gazdei chiar la el acasă, în New York. Pe lângă contactul cu experienţe culinare din toată lumea vom putea vedea şi puţin din mintea lui Bourdain, care va ajunge inclusiv la o tonetă cu hot dogi unde mânca cu fratele său când erau mici.

Apoi ajungem în Provincetown la Cape Code, unde Bourdain a făcut cursuri de bucătărie când era tânăr. Ne aşteaptă un total de 104 episoade de festin culinar, iar show-ul are nu mai puţin de 12 premii Emmy şi 31 de nominalizări, dar şi un Peabody Award primit în 2013.