TOP 5 MERDENELE DIN TIMISOARA

0
1226

🍽 Buna dimineata dragilor si bine v-am gasit la un nou TOP pe canal! Astăzi m-am gândit să facem „TOP 5 MERDENELE” din Timisoara, asa că, să trecem la treabă.

Sucitorul fermecat
Această locație se află lângă Lidl-ul din Calea Sagului, și de când am intrat m-a lovit mirosul de patiserie, iar partea cea mai faină a fost că merdenelele erau proaspăt scoase din cuptor. Prețul a fost de 5,5 lei, dar eu aș plăti și mai mult la cât a fost de bună. Foietajul a fost unul crocant și de cum mușcai simțeai gustul ușor sărat al brânzei.

Pretzellino
Această locație se află lângă Shopping City, iar de cum am ajuns a trebuit să mă pun la coadă și să aștept puțin pentru merdeneaua dorită. Din păcate după prima îmbucătură nu pot spune că m-a dat pe spate pentru că era foarte mult aluat și foarte puțină brânză, plus că s-a simțit faptul că a fost făcută cu câteva ore în urmă.

Langoșeria de la Auchan Sud
Aici am găsit cea mai scumpa merdenea din top, mai exact 6,5 lei, dar pot spune că și-a meritat banii. Nu era chiar o merdenea, pentru că ducea mai mult spre plăcintă folosind probabil același aluat pe care-l folosesc si la langosi. În schimb umplutura de brânză a fost divină.

Select
Această patiserie este destul de cunoscută în Timisoara, asa că nu puteam să nu trec pe la ea. De aici am luat o mini merdenea la prețul de 3 lei, ceea ce e un super deal cazul în care îți este doar poftă. Ce mi-a plăcut la această merdenea a fost foietajul, iar dacă mai avea puțină brânză, pot spune că era numai bună.

Prospero
De la Prospero eu imi iau pâine cam zilnic, si am văzut că au și merdenele. Din păcate eu nu am avut norocul să găsesc, așa că am luat două produse asemănătoare. La mini cu telemea am simtit în aluat gustul osânzei care m-a trimis direct în copilărie când imi luam produse de la cofetăria Dallas.

Vă mulțumesc mult că vă uitați la clipurile noastre și nu uitați să lăsați un subscribe și un share dacă vă place munca noastră!

🟢 LOCUL 1 https://www.facebook.com/SucitorulFermecat
🔵 LOCUL 2 Langoserie Auchan Sud
🟣 LOCUL 3 https://www.facebook.com/prosperodelicii
🟡 Locul 4 Select
🟠 LOCUL 5 https://www.facebook.com/profile.php?id=100075587155142

#Restaurant #food #foodvlog #review #travel #bucuresti #foodreview #timisoara #vlog #romania #pastry #cheese

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239