TOP 5 MICI din Timisoara

0
409

🍽 Hello dragilor si bine v-am gasit la un nou episod pe canal! Astazi m-am gandit sa facem top 5 mici din Timișoara, asa ca sa trecem la treaba.

Dis de dimineata am pornit către prima locație care se află în piața Flavia. Aici am găsit micul la 4 lei, un pret bun avand in vedere că s-a scumpit cam tot. Gustul a fost chiar bun, au folosit mustar de calitate si faptul că i-au făcut pe grătar, totul a fost chiar autentic.

A doua locatie este restaurantul Nora care au carmangerie, n-am putut să nu trec pe la ei. Aici micul a costat 6 lei, au fost făcuti pe plită dar gătiti corect. Super zemosi și totul a fost acompaniat cu niște baghete date cu usturoi care au fost o minunăție.

Locatia numarul 3 a fost Daf Junior. Vă pot spune că e cel mai fancy loc în care am mâncat mici. Acestia au costat la fel ca in piata, 4 lei si pot sa va spun că m-au cucerit de la prima inghițitură.

Următoarele două locații au fost Beraria 700 și Curtea Berarilor, dar mai multe impresii puteti vedea in cel mai nou episod. Vizionare plăcută!

Vă mulțumesc mult că vă uitați la clipurile noastre și nu uitați să lăsați un subscribe și un share dacă vă place munca noastră!

Locul 1 https://instagram.com/daf.junior?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Locul 2 https://www.facebook.com/restaurantnoratimisoara/
Locul 3 https://instagram.com/beraria700?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Locul 4 Piata Flavia
Locul 5 https://instagram.com/curteaberii.timisoara?igshid=YmMyMTA2M2Y=
#Restaurant #timisoara #romania #food #bucuresti #foodreview #review #degustamcudenis

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239