Se schimbă luna şi se schimbă şi grila de programe, de această dată cu noutăţi din partea TV Paprika. Aceştia ne-au pregătit o lună februarie cu emisiuni de gătit cu Jamie Oliver, cu o emisiune despre gătit sănătos şi vegetarian, dar şi o incursiune în lumea bucatelor mediteraneene. Avem detalii mai jos.
Ianuarie a fost luna revenirii la o dietă echilibrată, cu multe emisiuni de gătit sănătos, vegan, vegetarian. Acum trecem la luna februarie, cunoscută pentru Valentine’s Day şi surprize romantice. Începem cu o pleiadă de emisiuni cu Jamie Oliver, personalitatea culinară numărul 1 de pe TV în ultimul deceniu. El are nu mai puţin de 6 emisiuni pregătite la TV Paprika, de luni până vineri de la ora 21:00. Iată cele 6 emisiuni:
- Feluri de mâncare de pregătite în 15 minute cu Jamie
- Jamie Oliver găteşte în 30 de minute
- Preparate rapide şi uşoare cu Jamie
- Jamie: Pandemie în bucătărie
- Sala de lupte culinare a lui Jamie şi Jimmy
- Preparate vegetariene cu Jamie
O altă serie de emisiuni interesante se axează pe gătitul sănătos şi vegetarian. Ea va fi difuzată în weekend-uri de la 12:45 şi 21:00. Iată cele 4 emisiuni:
- Bunătăţi din legume
- Bunătăţi fără gluten
- Să Gătim sănătos cu Pepe
- Deserturile sănătoase ale lui Pepe
În plus, începând din 13 februarie de la ora 23:30 puteţi viziona „Bucate mediteraneene”, un sezon cu 10 episoade a câte 60 de minute. Show-ul îl urmăreşte pe unul dintre cei mai apreciaţi bucătari de televiziune din Marea Britanie, care încearcă în modalităţi neconvenţionale să ne arate că regiunea mediteraneană ne rezervă mai mult decât am bănui. Prezintă şi preparate locale, dar şi tradiţii şi locuri superbe. Ainsley Harriott trece dincolo de paste, paella şi risotto, ne trece prin arome şi livezi locale, reţete de sute de ani şi preparate minunate.
Ajunge din Corsica în Sardinia, apoi Maroc şi Spania, pentru ca la final să ajungă în Orientul Mijlociu.
Tot în februarie se mai văd pe TV Paprika şi „Reţete din bucătăria bunicii cu Antonio Pasarelli”, dar şi „Gusturile Italiei cu Antonio Pasarelli”, „Bucătărie în aer liber”, „Bunătăţi fără gluten”, „Martha Stewart: Lumea Prăjiturilor” şi altele.