Un client McDonald’s a primit din greşeală 3 pungi cu cannabis, zicând o parolă la drive-thru

0
565

Dacă vi s-a părut ciudat cazul în care lumea găsea pe litoralul românesc pungi cu cocaină astă vară, staţi să vedeţi ce a păţit un client McDonald’s din SUA. Acesta se afla la drive-thru şi pesemne că a zis o parolă greşită, pentru că s-a trezit cu 3 pungi de marijuana în comanda sa.

Parrish Brown s-a oprit la drive thru-ul său din Hilton Head, comandând un ceai dulce. Cheia a fost că l-a dorit cu “extra lămâie”, ceea ce ar fi fost parola pentru dealerii locali de iarbă. A fost pus să şi repete “Extra Lemon”, pentru că angajatul respectiv de la McDonald’s să fie sigur că serveşte ce trebuie. Clientul şi-a lăut ceaiul şi a tot tras de el pe parcursul zilei la muncă. După câteva ore a început să se simtă ciudat şi desfăcând capacul a găsit în ceai 3 pliculeţe cu marijuana.

Brown afirmă că nu a mai folosit până acum acest drog şi că nu îi cunoştea gustul sau mirosul, de aceea nu şi-a dat seama. Pe măsură ce îşi tot învârtise linguriţa în ceai a tăiat punguliţele, care s-au vărsat în recipient. Nefericitul (sau fericitul?) a chemat poliţia, care pare destul de bănuitoare cu privire la această poveste şi încearcă să afle dacă nu cumva e un lanţ de dealeri la Mc. Sau un angajat care caută o scuză să se drogheze l muncă… Lumea a devenit extra paranoică cu fast food-urile după serialul “Breaking Bad” şi lanţul de restaurante cu pui prăjit care vindeau metamfetamină. Inspirat de realitate evident.

Această poveste ne face să ne gândim de 2 ori data viitoare când cerem ceva “extra special” la Mc, KFC, Burger King sau altele de gen… Ar putea să dea un nou sens la “I’m loving it!” sau “Bun de te lingi pe degete”.

Sursa foto