Uber Eats ajunge la Iaşi, al treilea oraş din România în care serviciul este disponibil; Iată ce restaurante include

1
1294

13 e o zi cu noroc pentru Uber Eats, care de azi se extinde la Iaşi. După Bucureşti şi Timişoara, serviciul de comenzi de mâncare ajunge în Moldova. Extinderea la Timişoara a avut loc chiar în septembrie, iar faptul că acum serviciul e deja la Iaşi înseamnă că lucrurile se mişcă rapid. Avem detalii despre această expansiune mai jos.

Ieşenii vor putea comanda mâncarea preferată din aplicaţia Uber Eats sau de pe Ubereats.com, putând alege între 50 de restaurante existente. Printre restaurantele din Iaşi care se află pe listă găsim The Trumpets, Treaz & Nu, Blue Aqua şi The Box. Comanda va fi livrată în siguranţă, într-un timp mediu de 35 de minute, cu un cost fix de livrare de 5.99 lei, indiferent de cantitate. Uber Eats este o aplicaţie de livrare de mâncare folosind o tehnologie similară cu cea Uber.

Diferenţa e că pe lângă maşini foloseşte şi curieri pe biciclete, pentru o deplasare urbană mai eficientă. La nivel global Uber Eats a încheiat parteneriate cu peste 220.000 de restaurante din aproximativ 500 de oraşe din peste 36 de ţări. Livrările se fac printr-o singură apăsare de buton. În acest moment ieşenii au la dispoziţie peste 50 de restaurante în aplicaţie. Serviciul este disponibil între 10:30 şi 24:00 în zona centrală a oraşului, dar şi în zone precum Copou, Podu Ros şi Tătăraşi.

Uber Eats debuta în urmă cu un an la Bucureşti, iar în 2019 s-a extins în alte două oraşe: Timişoara şi Iaşi. Partenerii săi fac livrările pe scutere, maşini şi biciclete, iar din aplicaţie poţi urmări în timp real deplasarea lor, dar şi starea comenzii şi pregătirea alimentelor. În vară Uber Eats lansa opţiunea Pickup în ţara noastră, care ne scăpa de taxa de livrare.

În SUA a debutat şi o opţiune Uber Eats Dine In, care îţi permite să rezervi mese la restaurant.