Uncle John a deschis un nou restaurant cu burgeri la parterul Magazinului Cocor

0
2950

Povestea Uncle John începea în Sun Plaza în anul 2016, când au deschis un restaurant fresh în peisajul local, cu public tot mai îndrăgostit de burgeri. Oro Toro era şi el la început şi piaţa era deschisă la competiţie. Puţini ştiu că Uncle John e de fapt un spinoff din Old Brick Pub, un restaurant foarte cochet din zona Tei din Bucureşti. Ei bine, acum există şi o locaţie centrală pentru Uncle John, deschisă pe 13 noiembrie.

Pe 13 noiembrie la ora 10:00 a fost inaugurat noul restaurant Uncle John de la parterul Magazinului Cocor. Se află imediat lângă Subway şi e mai spaţios decât m-aş fi aşteptat pentru acea zonă, unde chiria sigur ustură rău. La debut au fost şi oferte 2 burgeri plus 1 gratis, pentru cei care intrau în noua locaţie. Ce îmi place mie la Uncle John? Că periodic dă refresh la oferta de burgeri şi că vine mereu cu ceva nou. Ah şi faptul că au preţuri mai bune decât la Oro Toro.

Iarna trecută am încercat experimentalul burger grecesc, care de fapt era un soi de gyros regândit. Primeai carne de porc între două bucăţi de pită grecească şi ceva sos sau brânză cu specific grecesc la mijloc. O combinaţie foarte reuşită. Am încercat şi quesadilla cu 3 brânze la Uncle John şi a fost tare bună (picantă), ca să nu mai vorbim că am mâncat la ei cei mai mari hot dogi văzuţi vreodată într-un mall din Bucureşti (cu guacamole peste).

Au şi garnituri destul de variate, inclusiv inele de ceapă, mozzarella sticks şi cartofi aromaţi cu parmezan. Mai nou au şi coaste şi pulled pork, iar cei care ţin dieta keto îşi pot lua un Naked Burger (fără chiflă). Vegetarienii au burger de quinoa şi îmi place că au şi referinţe mai nerdy, precum burgerul Aunt May, care cred că e o aluzie la Spider-Man. Are chiflă cu semințe, sos chipotle, salată lollo, ardei jalapenos, carne de vită, brânză cheddar, bacon, inele ceapă pane, castraveți murați.

Vă recomand să încercaţi Uncle John şi cred că o să dau şi eu o tură pe la noul local să văd ce şi cum. Meniul îl aveţi aici.

Sursa foto