Un nou magazin Penny Market este gata de deschidere în zona Fundulea

1
1898

Rewe România a anunţat în această săptămână intenţia de a deschide un nou magazin Penny Market în Fundulea. Cu această ocazie reţeaua de magazine ajunge la 226 de locaţii, iar magazinul cel nou va pune la bătaie un spaţiu de comercializare de 795.6 metri pătraţi, având şi o echipă de 16 angajaţi.

Magazinul Penny Market din Fundulea este deschis de luni până sâmbătă între orele 07:30 şi 22:00 şi duminică între 08:00 şi 21:00. Există şi 56 locuri de parcare, 4 dedicate persoanelor cu dizabilităţi. Magazinele Penny Market sunt gândite în aşa fel încât să ofere o experienţă facilă şi accesibilă clienţilor, cu acces la articole proaspete, selecţionate atent în fiecare zi.

Penny Market merge pe ideea de legume şi fructe cât mai proaspete, dar şi produse tradiţionale româneşti. Există un raion de panificaţie şi patiserie, produse la vrac, dulciuri şi snacksuri, dar şi o zonă cu produse congelate. Lanţul acesta de magazine este un concept al grupului german REWE şi se numără printre cei mai activi retaileri din România. Primul magazin Penny se deschidea la noi în anul 2005, iar acum există 226 de unităţi de genul, cu peste 4300 de angajaţi.

Penny Market s-a poziţionat într-o zonă de preţuri mai accesibilă decât rivalii hypermarket precum Auchan, Carrefour sau Kaufland. Concurează şi cu cei de la LIDL, dar cu o predilecţie mai mare pentru produse româneşti.