Un nou magazin Penny Market se deschide în Mangalia şi vine cu un spaţiu verde special pe acoperiş

0
1591

REWE România continuă extinderea şi anunţă deschiderea unui nou magazin Penny Market, localizat în Mangalia. Astfel se ajunge la o reţea de 225 de spaţii deschise. Acesta este al doilea Penny Market din Mangalia şi se află pe strada Oituz, la numărul 81-83. Are şi o inovaţie ecologică, pe care o aflaţi mai jos.

Magazinul are un spaţiu de vânzare de 854 de metri pătraţi şi are 16 angajaţi. Spuneam de acea inovaţie ecologică. Ei bine, e vorba despre un acoperiş complet verde, care ajută la crearea de extra spaţiu verde şi conversie a dioxidului de carbon în oxigen. De fapt este al doilea magazin Penny cu această soluţie, primul cu acoperiş verde fiind amplasat în Agigea.

Un astfel de acoperiş verde are rolul de a răcori clădirea, a diminua consumul de energie, reţine apa de ploaie, dar şi reduce zgomotul şi poluarea. Magazinul are un design elegant şi oferă o experienţă facilă şi accesibilă de shopping. Sunt scoase în evidenţă articolele proaspete, precum fructele sau legumele. Există şi o zonă panificaţie şi patiserie, plus produse la vrac, dar şi dulciuri sau snacksuri.

Magazinul cel nou este deschis de luni până sâmbătă, între 07:00 şi 23:00 şi duminică între 08:00 şi 21:00. Are şi 48 de locuri de parcare. Penny Market venea în România în 2005, iar acum există 225 de locaţii de gen la nivel naţional, cu 4300 de angajaţi.