Un nou magazin Penny Market se deschide în Turda în această lună

0
1559

Penny Market îşi extinde lanţul de magazine în această lună, prin intermediul unei noi unităţi, ce urmează să fie inaugurată în Turda, judeţul Cluj. În acest moment reţeaua ajunge la 224 de magazine şi avem detalii despre acest debut şi amplasare mai jos.

Acesta este al doilea magazin Penny Market din Turda, iar el se află pe strada Andrei Mureşanu, nr. 5. Locaţia are un spaţiu de vânzare de 864 de metri pătraţi. O echipă de 14 angajaţi se află la dispoziţia cumpărătorilor, în intervalul 07:30 – 22:00 (de luni până sâmbătă) şi de la 08:00 la 20:00 duminica. Parcarea are 64 de locuri, iar acest magazin Penny Market oferă acces rapid şi facil la raioanele de carne, legume, produse proaspete şi promoţii speciale.

Am remarcat că fructele şi legumele se află la intrarea în incinta magazinului, lucru de apreciat pentru a încuraja o dietă sănătoasă. Există şi produse de panificaţie şi patiserie. Cine vrea să se răsfeţe, are la dispoziţie dulciuri şi snacks-uri în zonele dedicate. Lactate, brânzeturi, peşte şi carmangerie, toate sunt de asemenea disponibile la magazinele Penny.

Penny Market face parte din grupul german REWE, care începea să activeze la noi din anul 2005. Reţeaua are 224 de magazine la nivel naţionale şi peste 4300 de angajaţi. Pentru 2018 planul este de 20-25 de magazine noi.