Whirlpool W7 MD440 NB – cuptor cu microunde încorporabil disponibil astăzi pentru doar 1.599 lei!

0
300
Whirlpool WD MD440 NB

Aici pe Degustam.ro suntem cu ochii și pe reducerile din zona produselor de bucătărie, fie ele electronice sau ustensile. Dacă te numeri printre cei care vor să facă pasul cel mare către electrocasnice încorporabile, atunci ai nimerit la fix. În rândurile de mai jos îți voi prezenta o ofertă specială disponibilă DOAR ASTĂZI (18-01-2021) pe Flanco.ro. Este vorba despre un cuptor cu microunde încorporabil Whirlpool W7 MD440 NB.

Cu toate că numele nu spune prea multe despre dispozitiv, lista de dotări o face. Se oferă aici un aparat încăpător cu o capacitate de 31 litri. Partea de cuptor are putere de 1000W și pe deasupra se include și un grill cu putere de 800W pentru rezultate uimitoare ca și la un cuptor tradțional. Include afișaj LED cu panou de comandă digital, un suport rotund cu diametru de 32.5 cm și află că lățimea încorporare este de 60 cm.

Whirlpool WD MD440 NB

Cuptorul cu microunde de față mai aduce funcție dezghețare, timer, gătire cu aburi, semnal sonor. Are și ceas electronic, dar și funcție de blocare pentru accesul celor mici. Impresionează prin cele 29 de programe oferite și special create pentru gătirea legumelor, orezului sau pastelor. Mi-a atras atenția și funcția Dual Crisp pentru alimente gătite în mode egal și din partea de jos.

Whirlpool WD MD440 NB

De asemenea, în doar 30 de secunde vei avea supa încălzită grație funcției JetStart, iar tehnologia al 6-lea simț va seta automat temperatura pentru rezultate optime și economie de energie. Whirlpool WD MD440 NB este și ușor de curățat, având aplicat un tratament special anti-amprentă ce protejează și de praf, respectiv zgârieturi.

Preț Whirlpool WD MD440 NB

Doar astăzi pe data de 18-01-2021 îl găsești în oferta Flanco la prețul special de 1.599 lei. Aflați că cel mai bun preț afișat de platforma compari.ro este de 1.699 lei. Astfel oferta de față este cu adevărat atractivă. În funcție de buget, poți plăti integral produsul sau alege achiziția în 3 sau 4 rate cu cardul de debit. Îl poți comanda de aici!