Accor deschide un nou hotel Ibis în România; Va fi inaugurat la Braşov

0
1038
https://all.accor.com/B636

Accor, unul dintre marile lanţuri de hoteluri la nivel global a anunţat că va deschide un hotel la Braşov, sub tutela brandului Ibis. Va fi o unitate Ibis Styles şi va fi fi al şaselea sub acest brand, urmând a deveni funcţional la început de 2024.

Grupul a semnat un acord cu cei de la Kronstadt Hotel pentru deschiderea lui Ibis Styles Braşov. Noua unitate are 126 de camere, restaurant cu bar la parter, dar şi o terasă exterioară generoasă. Va exista o sală de conferinţe modernă şi modulară, cu spaţiu de 400 de metri pătraţi. Planurile includ şi o sală de fitness, iar hotelul va fi parte a unui ansamblu mixed use, cu zonă rezidenţială, spaţii comerciale şi de servicii.

Braşovul e în plină expansiune şi dezvoltare, între noul mall AFI deschis anul trecut, inaugurarea noii Săli Polivalente şi stadiul incipient al lucrărilor la un aeroport în zonă. De altfel, această unitate Ibis Styles se află pe strada Cristianului, aproape de viitoarea Sală Polivalentă din Braşov. Acea sală multifuncţională pentru evenimente sportive şi concerte, dar şi congrese va fi inaugurată cândva între 2024-2025.

Totul se aliniază cu viitorul Aeroport Internaţional Braşov, care se află la mai puţin de 10 kilometri distanţă. Grupul de ospitalitate Accor include peste 5000 de hoteluri şi 10.000 de restaurante şi baruri în 110 ţări. În iulie 2020 grupul francez a anunţat că vrea să deschidă până la 50 de hoteluri în România în următorii ani.

Sursa foto