Berăria Becker Brau revine pe 1 mai 2019, operată de Hanu’ Berarilor/ City Grill

0
2199

Berăria Becker Brau se va redeschide în acest an, după cum scriam aici, dar acum avem şi data debutului: 1 mai 2019. Grupul City Grill s-a ocupat de proiect, iar locaţia va fi operată de Hanu’ Berarilor. Investiţia a fost de 500.000 de euro şi avem extra detalii mai jos.

Becker Brau a fost cunoscută pentru localul din zona Casei Poporului şi ştiu că pentru o perioadă se mutase în locul clubului Why Not din centrul Capitalei. Acum revine cu meniu de Hanu’ Berarilor, dar păstrează „spiritul Becker”, cu bere craft Becker Brau, fanfara tipic nemţească şi preparate precum ciolan şi pretzel.

Noul restaurant îşi deschide porţile pe 1 mai şi va avea o echipă de 100 de persoane. Urmează să găzduiască până la 500 de oaspeţi, la interior, dar şi pe terasă. În meniu se vor afla sarmale cu mămăligă, frigărui, pastramă de berbecuţ, raţă pe varză sau ciorbă din coadă de bou. Pe lângă Becker Brau veţi putea savura noua bere Ursus Tank, lansată recent în România.

Restaurantul Becker Brau se află acum pe Calea Rahovei nr. 157, în incinta fostei fabrici de bere din cartierul Uranus. În 1996 Becker Brau era deshisa de către Christian Becker şi devenea prima berărie craft din Bucureşti, dar şi singura la acea vreme. Combină reţeta germană din 1516 cu tehnica modernă şi rezultatul era o bere 100% naturală, fără aditivi.

City Grill a început 2019 cu o creştere de 20% a cifrei de afaceri la 7.5 milioane de euro. Lanţul are alocaţi 3.5 milioane de euro pentru extindere în acest an.