Berăria H ne invită să „Facem Dulceaţă” pe 6 şi 7 octombrie + concert Antonia, Vunk

1
1123

După un festival al mustului, unul destinat iubitorilor de zacuscă, Berăria H trece la lucruri dulci. Pe 6 şi 7 octombrie are loc evenimentul „Facem Dulceaţă”, acolo unde pasionaţii de magiun, gem, dulceaţă şi alte bunătăţi home made sunt aşteptaţi să le vadă pregătite live.

Se pregăteşte dulceaţă la tuci pe terasa Berăriei H, aşa cum se cade toamna. După zacuscă şi pus murături, pregătitul de dulceţuri este activitatea musai de realizat a gospodinelor în această toamnă. Se lasă cu live cooking şi 5 tipuri speciale de dulceaţă, care vor fi văzute în timpul pregătirii pe loc. Pot fi cumpărate pentru acasă şi degustate la faţa locului.

5 ceaune diferite sunt pregătite şi vei putea degusta următoarele specialităţi:

  • Dulceaţă de dovleac cu nuci
  • Dulceaţă de struguri
  • Gem de gutui
  • Gem de mere
  • Magiun de prune

Accesul este gratuit, iar programul este de la ora 10:00 la ora 23:00 în fiecare din cele două zile. Ca bonus avem şi concert Antonia şi Vunk pe 6 octombrie. Este un concert caritabil organizat de AVON şi asociaţii care luptă împotriva cancerului la sân. Valoarea biletului este donata către Asociaţia MAME.

Biletele pornesc de la 40 de lei şi ajung la 80 de lei. Reţineţi, gemul se face pe terasă, iar concertul este la interiorul Berăriei H.

Sursa foto 1/ 2