Burger din partea casei la Pizza Hut, doar azi de Ziua Burgerului; Iată cum îl primeşti!

0
1711

În fiecare zi aflăm de o sărbătoare nouă, mai ales în domeniul culinar. Azi, 28 mai este Ziua Burgerului, iar Pizza Hut o aniversează cu o ofertă specială. Aflaţi că în orice restaurant Pizza Hut România din ţară puteţi comanda un burger şi veţi primi încă unul gratuit, din partea casei, doar azi.

Pizza Hut a început să includă burgeri în meniul său cam de 2 ani şi îmi amintesc că pe primul l-am mâncat la restaurantul de la Universitate. De atunci oferta s-a extins cu multe variante de burgeri. Există inclusiv un burger vegetarian, cheeseburger şi un Pesto Burger cu carne de vită, sos pesto, sos Andalouse şi busuioc proaspăt.

Cel vegetarian include brânză feta, sos Aglio Olio, spanac proaspăt, sos salsa cu guacamole şi sos Andalouse. În general burgerii Pizza Hut au cam 400 de grame, dar cei înfometaţi pot opta pentru un Tenessee Burger (Double), de 550 de grame, care vine cu 2 chiftele de carne de vită. Include şi salsa de roşii, avocado, sos Chili Mayo, brânză Cheddar şi rucola. Chifla este una cu susan şi unt aromatizat.

Am încercat aici noul meniu Pizza Hut, dacă eraţi curioşi. Reţineţi că azi până la ora 22:00 se aplică oferta 1 + 1 gratis. Aici aveţi meniul de burgeri.

Sursa foto