Vrei să miroasă toată casa a KFC? Acum există lemne speciale de foc cu această aromă

1
1009

Dacă lumânările parfumate cu miros de KFC nu erau de ajuns, acum avem şi buşteni pentru şemineu care imprimă această aromă casei voastre. Totul a fost realizat printr-un parteneriat dintre KFC şi compania producătoare de buşteni artificiali Enviro-Log.

Produsul se numeşte „11 Herbs & Spices Firelog” şi se vinde exclusiv pe Walmart.com, la 18.99 bucata. Nu e prima ispravă pentru KFC şi partenerul său, iar anul trecut produse similare au fost epuizate din stoc în mai puţin de 3 ore. Aceste „lemne de foc” pot fi arse într-un grătar exterior, într-un şemineu, un cuptor de mari dimensiuni sau chiar într-un „fire pit”, o groapă special săpată pentru a găti mai… „la sol”.

Uite o idee: pizza la cuptor cu lemne, aromată fix de aceste lemne. Atenţie, Enviro-Log este o companie are protejează mediul şi care foloseşte înlocuitori de lemne de foc din carton cerat reciclat. E interesant că în SUA lumea vrea să le miroasă casa a KFC, iar în Asia există o specialitate de KFC gândită pentru a fi mâncată la metrou, fără mirosuri neplăcute. Şi pentru că tot suntem în perioada Crăciunului, vine iar acea parte a anului în care în Japonia e tradiţia să se meargă la KFC… pentru că aşa percep ei Crăciunul.

Sunt curios şi cum miros aceste lemne, pentru că lumânările parfurmate KFC miroseau a faimosul sos Gravy şi nu a usturoi spre exemplu.