Burger King Piaţa Sudului şi-a deschis porţile: al treilea restaurant deschis în septembrie 2020

0
4572

Burger King a deschis un nou restaurant pe 17 septembrie 2020, al treilea din luna curentă. Inaugurarea s-a petrecut în zona de sud a Bucureştiului, la Piaţa Sudului. Acest debut vine după deschiderea restaurantului din Promenada Mall, dar şi a celui din Băneasa Shopping City.

Odată cu această inaugurare, Burger King atinge obiectivul final al planului strategic, de a avea 6 restaurante noi pe piaţa din România în primul an de la deschidere. Vă reamintesc că Burger King a revenit pe plan local pe final de septembrie 2019, cu o locaţie în Mega Mall. Am degustat Whooperul după o bună perioadă de timp aici şi confirm că e delicios. Apoi au fost deschise restaurante în AFI Cotroceni, la Universitate, în Băneasa Shopping City şi Promenada Mall. Apare acum şi un restaurant în Piaţa Sudului.

Pe durata izolării, Burger King a livrat acasă prin Glovo. Revenind la noul restaurant din sudul Capitalei, acesta se află pe Bulevardul Sergent Niţu Vasile Nr. 1, Sector 4, Piaţa Sudului. Are o echipă de 40 de grill kings, iar compania ia toate măsurile de siguranţă şi igienă la pregătirea comenzilor. Există recipiente cu dezinfectant la toate punctele cheie din restaurant, iar angajaţii sunt echipaţi cu măşti şi mănuşi. Servirea se face cu distanţare socială, iar mesele sunt dezinfectate după plecarea clienţilor.

În ultima lună BK a lansat şi noi preparate în meniul său: Grill Grande Wrap, Beef Grande Wrap şi Chicken Grande Wrap. Ca un lifehack vă recomand un Beef Grande Wrap cu două chiftele de carne pentru că primiţi şi brânză cheddar faţă de varianta cu o chiftea.