Condimental şi Calif deschid 3 noi restaurante în Bucureşti, în clădirile Globalworth

0
1603

Condimental şi Calif îşi continuă extinderea, anunţând intenţia de a deschide 3 noi restaurante în Bucureşti. Acestea vor fi inaugurate în clădirile Globalworth din Capitală. Globalworth este lider pe piaţa de clădiri de birouri în Europa Centrală şi de Est.

Până acum au fost semnate contracte de închiriere a spaţiilor în clădirile de birouri Globalworth Campus şi City Offices, dar şi în ansamblul rezidenţial UpGround. Calif s-a diversificat în ultimul an, prin separarea în 3 ramuri: Calif cel clasic, Condimental (experienţa premium, mâncare sănătoasă şi destinată birourilor) şi Punct Calif (locaţii mai mici, în complex comercial precum Auchan Titan şi cu preparate mai accesibile).

Acum Calif doreşte să cucerească şi spaţiile de la birouri, unde avea acces prin popularitatea lui Condimental şi serviciile de livrare. Clădirile de birouri înseamnă comunităţi, înseamnă mii de persoane care trec pe acolo zilnic şi au nevoie de ceva gustos la prânz şi cină. De aceea noile spaţii au fost gândite pentru socializare, cu design deschis şi modern.

Va fi propus şi un concept de restaurante Quick Service Condimental, axat pe mâncare sănătoasă. Cheia aici este reprezentată de două cuvinte: „nimic prăjit”. Totul este pregătit cu ingrediente proaspete sau doar coapte la cuptor. Aceste noi locaţii Condimental şi Calif se vor inaugura în prima parte a anului 2019. Unul dintre restaurante se va afla în Globalworth Tower 2, în zona Pipera/Promenada.

Apoi în complexul rezidenţial UpGround va mai debuta o locatie, iar al treilea restaurant apare la City Offices în zona de sud a oraşului. În septembrie Calif-Condimental era cumpărat de către grupul arab Peeraj.