Mesopotamia deschide noul restaurant din ParkLake Shopping Center

0
2640

După o perioadă de aşteptare şi teasing cu un panou uriaş în ParkLake Shopping Center, Mesopotamia a deschis în sfârşit noua sa locaţie. Am avut ocazia să îi încerc la Bucureşti Mall şi acum îi voi degusta şi ceva mai aproape de casă.

Noul restaurant îi ia locul lui K-Grill, care se axa pe mâncare libaneză. Este un spaţiu amplu şi care a schimbat complet iluminarea zonei. Prin neoanele sale albe şi mari a făcut mai luminoasă toată zona, inclusiv la vecinii de la Oro Toro şi până la McDonald’s. De fapt totul este împărţit în două secţiuni la Mesopotamia: cea principală cu preparate culinare şi cea de deserturi, inclusiv o plită pentru pregătit clătite cu gem şi ciocolată.

Mesopotamia se laudă cu ceva diferit de rivali şi anume faptul că are carne de curcan şi viţel, făcându kebapul automat mai sănătos. Au şi salată şi chiar o pizza kebap care arată bine. Preţurile sunt în jur de 23 sau 24 lei pentru un meniu cu un Doner generos plin cu carne şi legume, o sticlă de Coca Cola şi o pungă foarte mare cu cartofi prăjiţi (cât o borsetă de mare).

Cartofii nu sunt excesiv de săraţi şi nici arşi sau moi cum am văzut la alte shaormerii, bilă albă pentru Mesopotamia. Aveţi şi shaorma la farfurie, sau mă rog doner la farfurie şi am văzut că există şi o limonadă funky verde/galben la secţiunea Meso’s cu deserturi, ciocolată caldă şi ceva frappe. Urmează să degustăm şi de aici şi revenim cu impresii. De când a căpătat reputaţia proasata Doner King de la Vergului nu am mai mâncat un Doner ca lumea în Bucureşti.

Sursa foto