FoodSaver oferă până la 250 lei reducere la aparate de vidat, pungi și accesorii pentru ca alimentele să își păstreze aroma și prospețimea timp îndelungat

0
372
FoodSaver

Luna Iubirii aduce reduceri la o mulțime de produse, iar cele din domeniul bucătăriei nu lipsesc. Chiar astăzi am descoperit că cei de la FoodSaver România au dat startul unei astfel de campanii promoționale. Oferă până la 250 de lei reducere la aparate de vidat, pungi cât și accesorii.

Produsele de față sunt ideale pentru a păstra aroma și prospețimea alimentelor timp îndelungat. Asta nu este tot, pentru că la achiziția a minim 4 accesorii vei mai primi o reducere de 20%. În rândurile de mai jos am listat câteva recomandări de pe FoodSaver, pentru a te bucura de prospețimea alimentelor și a reduce risipa.

Aparat de vidat alimente FFS017X-01

Primul model de pe listă se numește FoodSaver FF017X-01 și este un aparat de vidat alimente. Are presiune de aspirație a pompei de 0.508 bari și presiune de aspirație a pungilor de până la 0.51 bari. Are o viteză, vidare și sigilare automată, cât și port pentru caserole și pungi. Funcția de sigilare este separată și primim spațiu dedicat pentru depozitarea rolei.

FoodSaver

Se poate vida umed sau uscat. Aparatul are o lățime de vidat de 28 cm, cutter integrat, iar o sigilare durează doar 10 secunde. Printre accesoriile pe care le primești se numără 3 punci de 0.94 L, 2x pungi de 3.78 L, 3 pungi cu fermoar și 1x rolă de 28 cm. Garanția oferită este de 5 ani, iar prețul scade în această perioadă la doar 649.99 lei.

Aparat de vidat alimente FFS002X-01

O variantă mai accesibilă, dar numai pentru vidarea uscată este acest model FFS002X-01 pe care îl vedeți mai sus. Aparatul de vidat aduce funcții de vidare și sigilare automată, port pentru caserole și sticle și indicator progresie. Are funcție separată pentru sigilare, spațiu pentru depozitare rolă și un cutter integrat.

Acesta oferă o viteză, până la 0.5 bari presiune de aspirație a pompei, respectiv până la 0.8 bari presiune de aspirație a pungilor. O sigilare va dura doar 18 secunde și printre accesorii se află 1x rolă 28 cm + 2x pachete pungi + furtun vidare sticle. Și acesta are garanție 5 ani, iar prețul scade la doar 399.99 lei.

Set caserole pentru vidat alimente

Nu în ultimul rând vă propun și setul de 3 caserole pentru vidarea alimentelor. Acesta include 3 caserole de 0.7 L, 1.4 L și 2.4L ce pot fi utilizate cu toate aparatele de ambalare în vid FoodSaver. Prospețimea alimentelor va fi păstrată de până la 5 ori mai mult timp, iar caserolele pot stoca alimente etanș în frigider sau dulapuri.

FoodSaver

Sunt perfecte pentru a păstra alimente fragile, mâncare gătită, gustări, supe, produse de patiserie, ba chiar și prăjituri sau fructe. Mai mult de atât, baza caserolei va permite utilizarea în cuptorul cu microunde. Prețul acestui pachet este de numai 169.99 lei.

Pentru toate reducerile FoodSaver va trebui să accesați campania promo de aici!