Glovo Express împlineşte un an în România: 12 unităţi deschise în 5 oraşe din România

0
304

Glovo anunţă împlinirea unui an de existenţă în România a serviciului Glovo Express, cu 12 centre deschise în 5 oraşe din România. E vorba despre 12 unităţi Micro Fulfillment Centers (MFC), ce operează sub brandul Glovo Express. Le găsiţi în 5 oraşe din ţară: Bucureşti, Braşov, Iaşi, Cluj-Napoca şi Timişoara. Ce planuri sunt pentru acest serviciu aflaţi mai jos.

Glovo Express este un serviciu care permite livrarea mai rapidă a produselor din unităţi tip depozit sau magazin local, în proximitatea clienţilor. Mulţumită acestui serviciu, utilizatorii au comandat dintr-un portofoliu de peste 2500 de produse, iar cea mai rapidă comandă a fost chiar livrată în 11 minute. Compania a instalat de asemenea puncte de hidratare pentru curieri în toate unităţile Glovo Express din ţară, pentru a veni în ajutorul lor în perioada de vară, cu temperaturi extreme.

Pentru anul 2022, compania are în plan extidnerea gamei produse cu 20%, asigurând o diversificare mai mare a ofertei. Supermarketurile Glovo Express sunt spaţii comerciale special gândite pentru cumpărăturile de proximitate, oferind produse de larg consum, dar şi nu numai, prin servicii de livrare ultra-rapidă, în sub 30 de minute zilnic, cu o ofertă de produse listata exclusiv virtual, în aplicaţia Glovo. Unităţile sunt poziţionate strategic pentru a asigura o acoperire optimă a zonei din oraşele în care sunt amplasate.

Clienţii pot alege să preia personal produsele. De la debutul lui Glovo Express, utilizatorii au avut acces la o gamă de peste 2500 de produse cu livrare rapidă, precum legume, fructe, produse congelate, de băcănie, brutărie, băuturi alcoolice şi non alcoolice, dulciuri, lactate, dar şi produse pentru animalele de companie. Cele mai comandate produse sunt băuturile, snacks-urile, frucele şi legumele, dar şi lactatele în ultimul an.

Cea mai mare comandă din Glovo Express a fost una cu 94 de produse în valoare de circa 3500 de lei, iar comanda cu cel mai scurt timp de livrare a fost una de 11 minute, formată din 30 de produse, din 8 categorii. Glovo Express funcţionează de luni până duminică, între 09:00 şi 02:00, iar compania are în plan să asigure funcţionarea non stop a serviciului pentru o parte din unităţi. Glovo colaborează cu peste 65 de furnizori pentru a aproviziona aceste unităţi.