Kaufland deschide un nou magazin în România, la Turnu Măgurele, creând 100 de locuri de muncă

0
1144

Kaufland continuă să îşi extindă lanţul de magazine, odată cu deschiderea unei noi unităţi la Turnu Măgurele, judeţul Teleorman şi ajunge la o reţea naţională de 149 de hipermarketuri. Odată cu această deschidere au fost generate 100 de locuri de muncă noi, încurajând dezvoltarea comunităţii locale.

Kaufland are şi o serie de surprize pregătite pentru cei care trec pragul noului magazin. Începând de joi, 3 februarie, pe lângă produsele din oferta săptămânală, clienţii vor avea parte de reduceri şi promoţii speciale la articole non alimentare. Acestea vor fi oferite într-un cort special amenajat în parcarea magazinului. Noul hipermarket se află pe Şoseaua Alexandriei, Nr. 7A, Turnu Măgurele şi are program de luni până sâmbătă între orele 07:30 şi 21:00, iar duminică e deschis între 08:00 şi 20:00.

Această unitate include 8 case de marcat standard, raion extins de fructe şi legume, dar şi o vitrină cu servire asistată cu o lungime de 20 de metri. Acolo puteţi cumpăra produse proaspete de carmangerie, lactate, produse de panificaţie, congelate, alimente de bază şi multe altele. În oferta magazinului sunt şi dulciuri, băuturi, produse nealimentare şi produse de drogherie.

Magazinul are o suprafaţă de 5600 de metri pătraţi, dintre care 3100 de metri pătraţi dedicaţi spaţiului interior de vânzare. Parcarea pune la bătaie 261 de locuri, dintre care 7 pentru persoane cu dizabilităţi. 8 sunt pentru părinţi şi 2 sunt locuri de parcare cu acces la staţii de încărcare pentru maşini electrice. Există şi un rastel special pentru clienţii care vor să îşi lase bicicleta.

Kaufland Turnu Măgurele beneficiază şi de un automat de reciclare tip self service, pentru PET-uri cu volum până la 3 litri, sticlă şi doze de aluminiu, cu volum de până la 1 litru. Clienţii care reciclează astfel primesc cupoane de reducere. Există şi clasicul Kaufland grill pentru cârnaţi, mici, pastramă deja consacrate la alte magazine de genul.