La Auchan poţi scana produsele cu propriul tău telefon prin noua funcţie Scan&Go

0
840

Auchan România vrea să uşureze procesul de plată şi achiziţie în magazinele sale şi de aceea a lansat Scan&Go, serviciu prin care scanezi chiar tu produsele pe care le iei de la raft. Serviciul de self scan este disponibil în cadrul aplicaţiei mobile Auchan.

Deocamdată totul este în faza de proiect pilot desfăşurat în hipermarketul Auchan Drumul Taberei, iar ulterior se va extinde în întreaga reţea de hipermarketuri şi chiar în magazinele de proximitate MyAuchan. Din această lună cei care sunt membri în MyCLUB Auchan îşi pot folosi telefoanele mobile pentru a îşi scana singuri orice produs din magazin atunci când îl pun în coşul de cumpărături. Astfel se va reduce timpul petrecut la casa de marcat.

E doar una dintre multele soluţii cu acest scop, inclusiv cea de a îţi scana singur produsele la casă. Revenind la acest proiect nou, cu ajutorul aplicaţiei Auchan (disponibilă gratuit în Google Play şi App Store), clientul poate scana codul de bare de pe orice produs din magazin. Folosind Scan&GO, clientul află în timp real valoarea totală a coşului de cumpărături şi nu mai trebuie să facă adunări mentale. Astfel îşi poate respecta bugetul cu care vine de acasă.

Pentru a finaliza cumpărăturile clientul poate achita valoarea produselor la casele rapide în numerar sau prin card bancar, folosind serviciul Scan&Go. Urmatoru pas, care mi se pare şi mai important şi util este lansarea funcţiei care îţi permite să achiţi cumpărăturile direct din aplicaţia de pe mobil. Pentru a face scanarea, deschideţi aplicaţia Auchan, apăsaţi butonul „Start Scan&Go”, urmaţi paşii de identificare a magazinului şi a contului propriu.

Atenţie, trebuie musai să fiţi membru MyCLUB Auchan şi să aveţi cont pe platforma auchan.ro. Puteţi scana codul de bare al fiecărui produs adăugat în coş, dar şi elimina produse din coş. Pentru a plăti, trebuie să apăsaţi „Plăteşte”, buton dedicat în aplicaţie şi să alegeţi dacă vreţi pungi sau nu. Apoi apare un cod de plată şi îl scanaţi la casa rapidă, urmând apoi să achitaţi produsele.