McDonald’s aduce în meniu un nou desert: Cheesecake Bites

0
1978

McDonald’s a adus în meniul său un nou desert începând cu această săptămână: Cheesecake Bites. Ele sunt oferite în varianta simplă sau un cea cu îngheţată şi topping de căpşune. Din ce am înţeles de la cei care au gustat desertul, aduce puţin cu papanaşii.

Cheesecake Bites în varianta simplă este o serie de triunghiuri de brânză învelite într-un strat crocant de biscuiţi, pentru o gustare savuroasă. Există şi varianta Cheesecake Bites cu îngheţată, pentru cei care vor să combine o gustare fierbinte cu o îngheţată. Îngheţata poate avea topping de căpşune, caramel sau ciocolată. Aceste produse vor fi disponibile între 8 octombrie şi 13 ianuarie 2022.

O porţie individuală este compusă din 4 bucăţi, care pot fi servite cu îngheţată, plus un topping la alegere (căpşune, ciocolata, caramel). Costa 9.9 lei şi iată şi ingredientele conform site-ului McDonald’s:

Produs din 47% cremă de BRÂNZĂ, panificat, cu baza de biscuiți sfărâmați 4%, preprăjit, congelat rapid (cremă de BRÂNZĂ, făină de GRÂU, apă, zahăr, uleiuri vegetale (floarea soarelui, rapiță, palmier), amidon, proteine din LAPTE, amidon modificat, fibre citrice, produs din ZER, sirop de glucoză, sare, suc de lămâie sub formă de praf, LAPTE praf degresat, sirop de glucoză-fructoză, drojdie, aromă naturală, extract de mirodenii, păstăi de vanilie bourbon măcinate.

În 2021 McDonald’s a mai lansat în România Supreme Chicken Tenders, pe care le-am degustat aici, dar şi BTS Meal, inspirat de celebra trupa k-pop BTS.

Cheesecake Bites se poate comanda aici.