McDonald’s lansează în România noii burgeri Maestro Chicken Alegro și Beef Alto

0
4835

După ce ne-am delectat mai bine de o lună cu specialități dedicate Centenarului, McDonald’s aduce în oferta sa noi burgeri. E de fapt o revenire a burgerilor Maestro, doar că de această data în variantele Chicken Alegro și Beef Alto.

În aprilie debuta Maestro Burger în România cu variantele Premium Chicken și Classic Beef. Maestro vrea să fie un fel de experiență premium și gourmet la McDonald’s, prin prisma ingredientelor de bună calitate și a extra-urilor binevenite lângă carnea de pui sau vită.

Dacă în primăvară primeam felii de bacon, brânză Cheddar, chiflă cu susan și mac și sosuri pe bază de muștar sau unt, hai să vedem ce e nou la acești burgeri Maestro. În primul rând îl avem pe Chicken Alegro, care vine cu sos Creamy Tarragon și brânză Gruyere. Ingredientul secret aici e tarhonul, împreună cu smântâna, busuioc, pudra de usturoi, asta dacă sosul e făcut ca la carte.

Brânza Gruyere este o variantă de brânză dură și galbenă, care provine din Elveția. Este ușor dulce și sărată în același timp, care are ușoare nuanțe cremoase și de nuci. Dacă e maturată cum trebuie devine grunjoasă ca textură. Apoi vine Beef Alto, cu carne de vită, sos Spicy Relish și brânză Mature Cheddar. Sosul Spicy Relish ar trebui să aibă un gust clasic de murături.

Un burger de gen costă 18 lei și există și variantă meniu. Bănuiesc că ediția e limitată și ține până maxim în februarie.

Sursa foto