Starbucks deschide prima sa cafenea din Maramureş; A debutat la Baia Mare la VIVO

0
4189

Starbucks ajunge la 46 de cafenele pe plan local, prin deschiderea celei mai noi unităţi, cea din Baia Mare. Este o premieră regională, fiind prima cafenea din Maramureş. Marea inaugurarea a avut loc pe 18 decembrie la centrul comercial VIVO.

Cafeneaua ocupă o suprafaţă de 134 de metri pătraţi şi vine cu design minimalist şi modern. Cei care trec pe lângă cafenea pot vedea prin pereţii săi transparenţi din sticlă şi întreaga locaţie este transparentă, aerisită şi spaţioasă. Din ce am înţeles a fost şi un concurs la deschidere, dar nu avem detalii despre premii sau câştigători.

Starbucks a avut probabil cel mai expansiv an de când este în România. Începea anul 2018 cu o deschidere de cafenea în Centrul Vechi, pe Lipscani, o locaţie de tip Reserve. Apoi în toamnă deschidea cafeneaua cu numărul 3 din Piaţa Unirii şi tot o a treia unitate şi la Victoriei, aproape de Guvern. Sibienii aveau parte de al doilea Starbucks în luna octombrie, crescând prezenţa locală a brandului.

În vară am avut şi un campionat de barista Starbucks, iar acum aşteptăm să vină şi la noi livrările Starbucks prin Uber Eats.

Sursa foto