Zona de Est a Capitalei se bucură de astăzi de un nou restaurant McDonald’s, aflat în zona Pallady. Premier Restaurants România, operatorul lanţului de restaurante McDonald’s din ţara noastră a deschis o unitate de tip drive-thru în cartierul Pallady din Bucureşti, creând 60 de noi locuri de muncă.
Suma totală a investiţiilor se ridică la 9.5 milioane de lei. McDonald’s Pallady integrează noi tehnologii, având ecrane digitale pentru prezentare interactivă a produselor şi a ofertelor atât pe linia de drive, dar şi în restaurant. Cele 6 kiosk-uri digitale le permit clienţilor să comande produsele preferate într-un mod rapid şi uşor, dar şi să plătească cu cardul bancar sau să scaneze aplicaţia McDonald’s.
Clienţii pot scana codul QR disponibil în secţiunea MyM Rewards din aplicaţia de mobil, pentru a aduna puncte de loialitate, care ulterior se vor transforma în produse şi meniuri din partea casei. În parcarea restaurantului veţi găsi o staţie de încărcare electrică pentru automobile. Cât despre design, restaurantul proaspăt inaugurat are un look modern şi oferă 98 de locuri la interior, 68 de locuri pe terasă şi o cafenea McCafe. Acolo clienţii îşi pot comanda specialităţi de cafea, dar şi deserturi variate.
Restaurantul este deschis până la ora 21:00 şi funcţionează conform normelor în vigoare. Clienţii pot servi preparatele pe terasa sau în restaurant, pot lua comanda la pachet, la McDrive sau prin serviciul McDelivery. Cât despre adresă, restaurantul se află pe Bd. Theodor Pallady nr 50, aproape de IKEA, Jumbo şi Auchan. Pune la dispoziţie şi automate de colectare selectivă a deşeurilor şi aflaţi că toate restaurantele McDonald’s din România respectă măsurile interne Siguranţă+, angajaţii având mănuşi şi măşti de protecţie şi toate suprafeţele fiind dezinfectate de mai multe ori pe zi.
Sunt şi încurajaţi să plătească cu cardul şi să respecte măsurile de distanţare fizică.