McDonald’s România lansează 3 noi sandvişuri pentru mic dejun, inclusiv unul cu somon

0
1236

După ce ne-a oferit pui de la Transavia şi ouă de la Toneli, McDonald’s România ne propune acum şi o schimbare a meniului sau de mic dejun. Asta prin lansarea a 3 noi sandvişuri.

Aceste sandvişuri sunt unele în ediţie limitată şi e vorba aici despre Morning McPuişor, Deli Turkey şi Deli Salmon. Preparatele conţin carne de pui, jambon de curcan sau somon afumat în combinaţii delicioase, cu ingrediente atent selecţionate. Sandvişurile Deli Turkey şi Deli Salmon sunt pregătite cu ouă proaspete de la Familia Toneli.

Acesta este unicul furnizor local acreditat de McDonald’s în România pentru categoria „ou”.

„Știm cât de mult apreciază fanii McDonald’s un meniu diversificat, cu propuneri inedite, care complimentează produsele iconice. De aceea, ne-am propus să îi surprindem cu un mix de noi sandvișuri preparate după rețete fresh, folosind numai ingrediente de cea mai înaltă calitate, care provin de la parteneri de încredere. Este cu certitudine o surpriză pe gustul tuturor celor care vor să-și înceapă ziua cu un mic dejun delicios, pentru o dimineață plină de energie”, a declarat Paul Drăgan, Director General Premier Restaurants România.

Morning McPuişor are în compoziţie o bucată de carne de pui, alături de rucola, crema de brânză şi felii de castravete, într-o chiflă cu fulgi de cartofi. Asta în vreme ce Deli Turkey este pregătit cu o felie de jambon de curcan, alături de omletă preparată din ouă bio, crema de brânză, rucolă, toate într-o chiflă de secară..

Deli Salmon include o felie de somon afumat, omletă preparată din ouă bio, felii de castravete şi cremă de brânză. Chifla de aici include fulgi de cartofi. Omletă din aceste reţete este pregătită cu ouă de la Familia Toneli. Noile sandvişuri se pot comanda în 68 de restaurante McDonald’s din ţară până pe 15 decembrie 2022, incluşi vla McDrive şi McDelivery.