O nouă emisiune culinară marca Gordon Ramsay vine la Paprika TV în curând

2
1883

Dacă vă e dor de e o emisiune culinară în această perioadă de pauză pentru showurile de gen, avem veşti bune pentru voi. Săptămâna viitoare începe la Paprika TV o emisiune de tip cooking show creată de către chef Gordon Ramsay.

Atunci când nu evaluează preparate în mod ironic pe Twitter, celebrul bucătar britanic vine cu concepte de gen. Producţia se numeşte „Cine găteşte cel mai bine” şi debutează luni, 7 ianuarie de la ora 21:00. Formatul sună destul de familiar, astfel că în fiecare episod vom vedea 9 concurenţi, bucătari amatori care vor trece prin 3 probe de gătit.

Marele premiu este de 1000 de lire sterline şi este acordat la finaul fiecărei ediţii. Se vor elimina cel mai slabi 3 concurenţi după prima rundă, cunoscută drept „mânuirea cuţitului”. A doua rundă este de precizie şi pricepere şi gătirea de preparate pe baza unui ingredient special. Şi aici mai pleacă 3 concurenţi acasă.

Ultimul test şi duel are loc între cei 3 rămaşi, care folosesc ingredientul din runda trecută, dar într-un mod original. În fiecare săptămână concurenţii sunt jurizaţi de un alt bucătar celebru. Totul începe cu Gordon Ramsay ca jurat, apoi Rosemary Shrager şi Phil Vickery, plus Jean Christophe Novelli. Sunt 20 de episoade pe sezon, transmise de luni până vineri, iar fiecare episod durează o oră.