TV Paprika ne prezintă recomandările lunii noiembrie 2020: Campionatul Deserturilor pentru profesionişti, degustări în Asia de Sud Est

1
1368

Ne pregătim deja pentru luna noiembrie, în care ne vom cuibări sub pături şi vom consuma cele mai noi programe transmise la TV sau prin streaming. Pentru cei pasionaţi de gătit, TV Paprika vine cu o serie de recomandări şi programe noi, precum „Campionatul Deserturilor pentru Profesionişti/Maeştri Patiseri”, dar şi „David Rocco în Asia de Sud Est”, o incursiune în bucătăria Asiei de Sud Est.

Pe 2 noiembrie începe la ora 22:00 „Campionatul Deserturilor: Înfruntarea Maeştrilor Patiseri”. Nouă producţie a realizatorilor „Campionatul Deserturilor” îi va aduce în prim plan pe cofetari experţi şi profesionişti, care vor găti în faţa camerei. Aici se lucrează de-a dreptul „chirurgical”, cu o serie de cunoştinţe de chimişti culinari şi creativitate de sculptori şi pictori. În cadrul competiţiei se prezintă 15 echipe formate din 3 cofetari, care îşi măsoară forţele în etape de calificare, sub presiune şi dramatism.

Cei 3 membri ai juriului vor urmări fiecare mişcare cu mare atenţie. Trebuie să fie create torturi, prăjituri şi dulciuri care să incite ochiul şi papilele juriului. Vă aşteaptă în acest sezon 2 10 episoade de câte o oră.

Apoi pe 11 noiembrie soseşte „David Rocco în Asia de Sud-Est”, un sezon cu 13 episoade a câte 30 de minute. Începe la ora 19:00, iar David Rocco ne prezintă peisajele, parfumurile şi gusturile Asiei de Sud Est. Ne prezintă preparate culinare din Vietnam, Cambodgia, Thailanda, Malaezia şi Singapore. Aflăm de ce este o influenţă atât de mare a francezilor în regiune şi mai ales în Vietnam, introducând combinaţii de carne şi brânză în meniurile acestor ţări, dar şi de ce deserturile din fructe exotice sunt o experienţă pe care trebuie să o încerci.

Alte show-uri care vă aşteaptă în noiembrie 2020 la Paprika TV sunt „Sala de lupte culinare a lui Jamie şi Jimmy”, „Arome napoletane cu David Rocco”, „Bunicuţe dulci”, „Jamie găteşte italieneşte”, dar şi „La Drum cu Gordon, Gino şi Fred”. Avem deci suficiente programe cu Gordon Ramsay şi Jamie Oliver, starurile incontestabile ale bucătăriei la ora actuală.