Taco Bell aduce Taco Tuesday în România: oferta de marţi de taco include Taco Supreme şi porţie de nachos/cartofi prăjiţi

2
1763

Taco Bell anunţă lansarea în România a unei tradiţii de care ştim din filmele americane: Taco Tuesday. Vine la pachet cu oferte promoţionale pentru cei care vor să pornească fiesta la început de săptămână. Astfel, prin noua ofertă, fanii sunt invitaţi să savureze un Taco Supreme şi o porţie de nachos sau cartofi prăjiţi (la alegere) la doar 8.5 lei.

Oferta #TacoTuesday este valabilă în fiecare zi de marţi, în toată restaurantele Taco Bell din ţară, până la finalul acestui an. Dacă îmi amintesc eu bine, cred că acum în octombrie Taco Bell împlineşte 3 ani de la lansarea în România. Nu de alta, dar atunci apăruse filmul „Blade Runner” cel nou la Băneasa Shopping City şi tot acolo se inaugurase şi prima locaţie. Au urmat şi alte deschideri, precum cea de la Mega Mall pe 30 noiembrie, iar apoi a fost şi deschiderea din Park Lake şi extinderea în alte oraşe.

Taco Tuesday este o tradiţie pentru Taco Bell la nivel internaţional, iar fanii din România o vor adopta cu siguranţă cu braţele deschise. Taco Supreme este unul dintre cele mai apreciate preparate din meniul acestui brand şi aduce un mix de ingrediente fresh: carne la alegere, roşii, salată, brânză cheddar, smântâna şi sos. Trebuie spus şi că momentan restaurantele Taco Bell din Bucureşti şi Cluj-Napoca sunt deschise doar pentru comenzile la pachet şi cu livrare. S

ănătatea angajaţilor şi a clienţilor este o prioritate pentru companie, aşa că au fost implementate măsuri de siguranţă în toate restaurnatele, precum igienizarea spaţiilor de lucru şi a zonelor frecventate de clienţi, respectarea procedurilor de spălare şi igienizare a mâinilor, dar şi utilizarea de măşti în interiorul restaurantelor.

La început de an Taco Bell ajungea şi în Constanţa, după ce la final de 2019 debutase la Braşov. În mai i-am văzut lansând un Home Taco Bar, cu care puteai pregăti faimoşii săi tacos acasă.