Penny Market se extinde cu un nou magazin în Ştei, judeţul Bihor

0
2096

Penny Market continua să se extindă şi după deschiderea unui magazin în zona Fundulea, acum aflăm că există o locaţie nouă în Ştei, judeţul Bihor. Aceasta a fost deschisă chiar astăzi, 10 octombrie. Se ajunge astfel la 227 de spaţii Penny deschise şi avem detalii despre noul magazin mai jos.

Magazinul Penny Market din Ştei pune la bătaie un spaţiu de vânzare de 800 de metri pătraţi şi are o echipă de 16 angajaţi. REWE, grupul german care operează Penny Market în România deschidea prima unitate la noi în 2005. De atunci extinderea a continuat în ritm alert, cu noi locaţii adăugate anual, în toată ţara. Magazinul cel nou este deschis în intervalul 07:30 – 22:00, iar duminică între 08:00 şi 20:00.

Există şi 50 de locuri de parcare pentru acest magazin şi 4 case de marcat. Designul este unul modern şi elegant, iar magazinul este gândit în aşa fel încât să ofere acces uşor la articolele proaspete. E vorba despre fructe şi legume, produse de panificaţie şi patiserie. Sunt şi raioane cu dulciuri şi snacksuri, dar şi produse congelate. Întreaga reţea de magazine Penny este deservită de 3 centre logistice.

Acestea se afla în localităţile Ştefăneştii de Jos, Turda şi Bacău. REWE România are un total de 4300 de angajaţi în toate unităţile sale.