Berăria H organizează Un Festival de Toamnă în Herăstrău

0
821

Încă un weekend şi încă un eveniment marca Berăria H e pregătit să aibă loc în Herăstrău. De această dată e vorba despre “Un Festival de Toamnă în Herăstrău”, care se desfăşoară pe 20 şi 21 octombrie. E vorba despre un festin culinar tradiţional, cu un ceaun uriaş cu fasole cu ciolan.

După un weekend de pregătit zacuscă şi unul de pregătit dulceţuri, acum e momentul pentru gătit live fasole cu ciolan într-un ceaun de jumătate de tonă. Încă o sărbătoare a recoltei este aici şi se lasă cu oi şi boi la proţap, dar şi pastramă, must, vin fiert şi ţuica fiartă pentru a îi încălzi pe participanţi. Bunătăţi la grătar, dar şi zacuscă şi dulceţuri pregătite în sesiunile trecute la Berăria H sunt în meniu.

La desert găsiţi plăcinte şi clătite. În vreme ce toate acestea se petrec pe terasa Berăriei H, la interior avem concerte, precum cel al Irinei Loghin de pe 20 octombrie, începând cu ora 19:00. Asta în vreme ce pe 21 octombrie are loc Concertul Tribut Queen după ora 20:00. Cu acel concert ne pregătim de minunatul film biografic despre Freddie Mercury şi Queen, care debutează pe 2 noiembrie.

O să fie şi mulţi metri de bere, mititei, cârnaţi şi multiple specialităţi româneşti, sârbeşti, ungureşti coapte, fripte şi prăjite.

Sursa foto