Pizza Hut pune la dispoziţie coastele de porc cu sosuri speciale în toate restaurantele din ţară

0
1591

Pizza Hut continuă să extindă meniul propus anul trecut, aducând coastele de porc cu sosuri speciale în toate restaurantele din România. Pizza Hut oferă clienţilor săi 3 sortimente de coaste, asezonate cu sosuri speciale, care sunt disponibile atât în restaurant, cât şi prin livrare via Pizza Hut Delivery.

Pizza Hut are 25 de ani experienţă în prepararea unui meniu special, având ca rezultat aceste delicii culinare. Brandul introducea din luna septembrie 2017 un meniu mai variat în ţara noastră. În prima fază am început să vedem burgeri, apoi quesadilla, coaste şi deserturi tot mai inedite. Coastele de la restaurantele locale au fost bine primite, publicul de la noi devenind tot mai familiarizat cu conceptul de „ribs”, care a venit la pachet cu ascensiunea burgerilor gourmet.

Cei care vizitează un restaurant Pizza Hut sau fac comandă pot opta între variante de coaste cu sos Barbeque, sos Sweet Chili sau o aromă nouă, puţin picantă, pe bază de sos Chipotle. Fiecare dintre aceste preparate este servit alături de salată Coleslaw şi cartofi prăjiţi sau cartofi Chips. Cele 3 tipuri de coaste se găsesc la toate restaurantele Pizza Hut din ţară, iar noua aromă din campanie este disponibilă până în luna iunie 2019. Coastele vin în porţie mică la 31 lei sau porţie mare, la 53 lei.

Am degustat meniul cel nou Pizza Hut la începutul anului 2018 şi am fost încântaţi de desertul cu unt de arahide, gem de afine şi turtă dulce şi de supa de roşii cu feta şi popcorn. Mai multe detalii aici.