Sezonul 11 Chefi la Cuţite începe pe 27 martie, de la ora 20:30; Ce e nou?

0
1410

Acum că marile show-uri de la TV, precum Survivor şi America Express se apropie de final, ne pregătim de grila de primăvară. Ea include în cazul Antena 1 sezonul 11 al celui mai urmărit show culinar din România, „Chefi la Cuţite”.

Sezonul 11 va debuta pe 27 martie de la ora 20:30. Bucătarii vor concura pentru a îi impresiona pe chefi şi a trece mai departe în competiţie. Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu şi Chef Cătălin Scărlătescu se vor duela pentru amulete şi pentru a îşi crea o echipă ideală. Ei bine, lupta pentru amuletă se va da în 4 în acest sezon. La fiecare confruntare chefii vor avea un nou adversar.

Foarte posibil să vină chefi celebri de la noi şi din afară pentru a le strica ploile celor 3 chefi. În plus, la momentul jurizării preparatelor pentru amuletă degustarea se va face de către un invitat celebru, care va decide câştigătorul fără să ştie cui aparţine farfuria respectivă. Fiecare confruntare culinară va fi jurizată de către o altă vedetă, iar cei 3 Chefi vor risca ca amuleta să ajungă la al patrulea adversar.

Stefan Popescu, Florin Ivan, Orlando Zaharia sunt câţiva dintre cei care participă la jocurile pentru amuletă. Sezonul 11 Chefi la Cuţite va fi difuzat sub formă a 3 ediţii săptămânale. În fiecare luni, marţi şi miercuri îl vedem la Antena 1 de la ora 20:30. Etapa audiţiilor pe nevăzute e dublată din start de un joc pentru amuletă intens.

AICI afli cine a câştigat sezonul 10 Chefi la Cuţite.