Sezonul 14 Chefi la Cuţite a demarat: au început filmările şi aflăm noutăţi

0
294

Sezonul 13 Chefi la Cuţite a fost unul sub semnul riscului, pentru că a fost schimbată formula câştigătoare din motive binecunoscute. A fost un rift între cei 3 chefi şi Antena 1, iar gazde au devenit Chef Alexandru Sautner, Chef Orlando Zaharia, Chef Richard Abou Zaki şi Chef Ştefan Popescu. Acum avem detalii despre sezonul 14.

Irina Fodor revine ca prezentator şi liant intre concurenţi şi chefi. Sezonul 13 a fost câştigat de către Mihai Dragomir, un tânăr de 24 de ani, care a impresionat încă de la preselecţii. A luat al patrulea cuţit de aur din partea lui Ştefan Popescu. Chef-ul l-a recunoscut pe Mihai dela o şcoală de bucătari, unde i-a fost elev şi l-a văzut acum mult evoluat.

În mod curios totuşi, Mihai a intrat în echipa lui Chef Orlando Zaharia.

Simt că sezonul 14 va fi cu adevărat uimitor. Anul trecut, noi, că jurați, ne cunoșteam de puțin timp. Acum, avem deja istoria unor confruntări, chimia dintre noi este și mai mare, dar și ambițiile sunt mai puternice – iar asta va face că show-ul să fie senzațional. Un show cu adevărat profesionist, în care vom vedea creativitate și tehnică la cel mai înalt nivel în bucătărie, un show din care nu vor lipsi surprizele, pasiunea și competitivitatea, dar și eleganța unor farfurii cu adevărat speciale. Aceasta este viziunea mea pentru noul sezon Chefi la cuțite: vrem să facem revoluție în bucătărie. Și abia aștept să cunosc noi concurenți, să descopăr noi povești de viață și să creăm cele mai puternice echipe”, a declarat Chef Richard Abou Zaki.

”Îmi doresc ca, în sezonul 14, nivelul competiției să fie și mai ridicat, să întâlnesc concurenți suprinzători cu preparate uluitoare, pasionați de gastronomie, gata să lupte până la capăt în bucătăria Chefi la cuțite. Eu vin din postura câștigătorului sezonului trecut, iar asta mă ambiționează și mai tare: vreau să câștig din nou. Sunt un învingător, asta este filozofia mea de viață cu care am pășit și de data aceasta în platouri. Telespectatorii ne cunosc deja, așa că aștept cu nerăbdare ca publicul să trăiască din plin alături de noi emoțiile atât de puternice ale acestui nou sezon”, a spus Chef Alexandru Sautner.

Sezonul 14 Chefi la Cuţite va fi difuzat de către Antena 1 în toamna lui 2024.