Starbucks România sărbătoreşte Ziua Internaţională a Cafelei

0
1459

Dacă în weekend am avut Ziua Naţională a Cafelei, astăzi, 1 octombrie este Ziua Internaţională a Cafelei. Aceasta a fost sărbătorită de către Starbucks România, printr-o serie de surprize pregătite clienţilor săi. Avem detalii mai jos.

Cei care au trecut pragul cafenelei Starbucks Clover Reserve Lipscani din Bucureşti au putut asista la o demonstraţie a expertizei în cafea. Iubitorii de cafea sunt aşteptaţi astăzi până la ora închiderii (22:00 în majoritatea locaţiilor), în câteva cafenele Starbucks din ţară pentru a participa la demonstraţii de pregătire a cafelei prin metode alternative.

Puteţi vedea cum se realizează diferite grade de prăjire a cafelei, realizate de barista Starbucks. Sărbătoarea Cafelei se desfăşoară în Starbucks Timişoara Piaţa Victoriei, Oradea Lotus, Strip Mall, AFI Ploieşti, Braşov Piaţa Sfatului, Lipscani, Piteşti Trivale, Sibiu Piaţa Mare şi Auchan Drumul Taberei.

Profitând de această sărbătoare, Starbucks le aminteşte clienţilor că pot veni cu recipientul propriu în cafenea pentru a primi 1 leu reducere la orice cafea achiziţionată. Ziua Internaţională a Cafelei a fost sărbătorită pentru prima oară pe 1 octombrie 2015 la Milano, fiind aprobată de Organizaţia Interntionala a Cafelei. Starbucks ne informa săptămâna trecută care sunt recomandările de băuturi ale toamnei, iar în ultima lună a deschis o a treia cafenea în zona Victoriei din Bucureşti.

Cum a venit frigul acum îi aşteptăm cu specialităţile de Crăciun şi cu ciocolată caldă celebră.