Starbucks va începe livrările de cafea prin Uber Eats în curând

0
2391

După ce am văzut lanţul de magazine Auchan alăturându-se listei de restaurante Uber Eats, acum e şi rândul celor de la Starbucks să înceapă să ofere livrări de acest tip. Starbucks îşi va livra în curând cafeaua via Uber Eats, cel puţin în State. Din ce ştiu servicii de livrări Starbucks erau deja, dar limitate la anumite oraşe.

Starbucks se alătură celor de la McDonald’s şi altor mari francize care îşi aduc preparatele mai aproape de fani prin serviciul Uber. Totul va începe în 2019, în prima parte a anului. Mai bine de un sfert dintre cele 8000 de locaţii Starbucks operate direct de lanţ în SUA vor începe să ofere serviciul Starbucks Delivers via Uber Eats. Teste au tot fost făcute până acum în Miami şi Tokyo, dar şi în China.

Acolo se fac deja livrări în 2000 de locaţii şi 30 de oraşe cu ajutorul celor de la Alibaba. Lanţul de cafenele a mai promis că va lansa băutura sa Nitro Cold Brew în toate magazinele operate direct până la finalul de an fiscal 2019, cererea fiind foarte mare. Marea problemă pe care o văd la livrările de cafea este timpul. Nimeni nu vrea o cafea rece şi nimeni nu vrea un frappuccino cald. Trebuie şi transportate cu extra grijă dacă vrei o băutură demnă de Instagram, cu topping intact.

Ca să nu mai vorbim că Starbucks are şi prăjituri, brioşe, sandvişuri şi mai nou salate. În ultimul an comenzile direct la cafenea au scăzut la 51% din întregul business Starbucks faţă de 61% cât era înainte. Lumea preferă să opteze pentru drive through şi comenzi cu livrare acasă. Aşteptam să ajungă şi la noi acest trend.