Street Food Festival Arad a debutat; Iată ce puteţi degusta acolo

0
1439

Aşa cum vă informam aici, fenomenul Street Food Festival a ajuns la Arad pe 14 iunie şi acum festivalul este în plină desfăşurare. Am zis să vă ţinem la curent cu noutăţile şi participanţii la evenimentul desfăşurat în Piaţa Avram Iancu.

Evenimentul este prezentat de Kaufland şi sponsorizat de Staropramen, care pune la bătaie berile sale celebre. Concertele au început de joi, cu Melting ice şi Funkorporation. Ieri au cântat Cezar şi Ana and the Changes, iar azi cântă Dimitri’s Bats, Ligia Hojda şi Grimus. Mâine îi ascultăm pe Next Ex, Lucia şi Firma. Puteţi degusta un burger cu pui, cheddar şi castraveţi muraţi de la Cot Cot pe Roţi sau un burger de la Elemozsia Food Truck.

Oamenii au şi burger vegetarian, cu brânză camembert, o combinaţie foarte inedită şi apreciată de public, judecând după postările pe Facebook. Pentru amatorii de Fish and Chips există The CodFather, care vă oferă cod pane, cu sosuri şi garnitură, servit pe un ziar, old school şi suculent

Home Garden îţi propune tot burger, cu carne de vită, bacon, brânză cheddar şi castraveţi muraţi. Există şi BBQ Ribs Sandwich pentru amatorii de ribs cu sos barbeque şi îl găsiţi la Food Squad. ReWine.ro Garden se ocupă cu vinurile fine. Invitatul special este Chef Foa, care a creat un gyros special pentru eveniment. Îl găsiţi la standul Stradale, cu arome braziliene, europene, asiatice.

Iubitorii de paste pot degusta pastele făcute pe loc, artizanal la Eat It. Clătite, plăcinte şi gofre vă aşteaptă ca desert. Dacă aţi avut ocazia să treceţi pe la eveniment, vă aşteptam cu feedback în comentarii sau pe pagina noastră de Facebook.

Sursa foto