Super ofertă la Burger King: Luni primeşti doi burgeri la 15 lei prin „LuNeah”

2939

Cei de la Burger King au pornit o ofertă astăzi care ne va face zilele de luni mai puţin grele, enervante sau frustrante. Conceptul se numeşte „LuNeah” şi îţi aduce doi burgeri, pardon Whopperi la doar 15 lei. Oferta este valabilă doar în zilele de luni, doar pentru comenzile din restaurante sau takeaway.

Ideea a venit după un studiu realizat pe publicul din România, care arată că 60% de respondenţi cred că atitudinea pozitivia îi va ajuta să treacă mai bine peste ziua de luni. Ziua de luni e cea mai grea din săptămână, conform unui procent de 73% din cei chestionaţi. Luni e mai mult o zi de „neah”, decât de „yeah”, de aici şi denumirea campaniei de „Luneah”. Astfel Burger King ia atitudine şi combate „Monday Blues”, cu o ofertă valabilă doar luni” meniul LuNeah cu 2 burgeri Whopper la doar 15 lei.

Studiul mai sus menţionat a fost realizat de către Reveal Marketing Research în luna februarie 2021, în rândul a 1002 respondenţi, 51% femei şi 49% bărbaţi. Ei sunt din mediul urban, au studii medii şi superioare şi vârste cuprinse între 18 şi 55 de ani. De când a început anul Burger King a trecut prin câteva schimbări interesante. Întâi şi-a schimbat logo-ul, revenind la cel old school şi apoi a lansat burgeri speciali de Valentine’s Day, e drept în afară şi nu în ţara noastră.

În ianuarie a lansat un burger vegan pe bază de fasole, iar revenind pe plan local în decembrie 2020 au lansat un combo-meniu de mic dejun: Late Sleepers Breakfast Combo. Acesta include un grill grande wrap, un hot brownie, o porţie de cartofi şi o cafea.