În vreme ce ne concentram pe deschiderea unui restaurant Taco Bell la Braşov, am ratat o altă inaugurare importantă. Aflaţi că Taco Bell a ajuns la Constanţa, chiar pe 30 decembrie şi îl găsiţi la centrul comercial Vivo! Constanţa.
Lanţul de fast food cu specific mexicano-american ajunge la zece unităţi în ţara noastră cu această ocazie. Taco Bell a debutat în România în octombrie 2017, cu o locaţie la Băneasa Shopping City. După 2 luni urma o locaţie în Mega Mall şi apoi a venit extinderea spre Park Lake tot în Bucureşti, dar ulterior şi la Timişoara. În România Taco Bell este operat de către Sphera Franchise Group S.A, care are în franciză şi brandurile KFC, Pizza Hut şi Pizza Hut Delivery.
Cele 10 restaurante Taco Bell deschise în România până acum se afla în oraşele Bucureşti, Cluj-Napoca, Sibiu, Timişoara, Ploieşti şi Braşov şi acum şi Constanţa. Noua locaţie poate fi găsită în zona Food Court a centrului comercial VIVO! Constanţa, care se afla pe Bulevardul Aurel Vlaicu, Nr. 220. Unitatea măsoară 70 de metri pătraţi şi pune la bătaie preparate celebre din portofoliul Taco Bell, precum Crunchwrap Supreme, Nachos Supreme, Churros, Cheesy Bacon Fries Burrito şi Quesadilla.
Restaurantul a creat 30 de locuri noi de muncă şi asemenea conceptului clasic Taco Bell, are o bucătărie open space cu geamuri transparente şi cu procesul de gătit la vedere. Are şi free refill pentru băuturi la meniuri.